Český fotografický hangout #1: Astrofotografie a focení noční oblohy

Google umožňuje pořádání tzv. hangoutu, což je taková forma video konference. Honzu Vršinského napadlo uspořádat takové setkání na nějaké fotografické téma. Jako první jsme se pustili do povídání o astrofotografii a focení noční oblohy. Naše dotazy zodpovídal Martin Čadík, který se právě astrofotografii věnuje.

Než si video pustíte, rád bych vás upozornil, že jde o náš první pokus 🙂 Myslím si ale, že tam padlo ze strany Martina Čadíka spoustu zajímavých informací o focení noční oblohy, takže stojí za to si to pustit.

Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu. O jakých tématech byste se rádi dozvěděli? A co říkáte na formu takových video konferencí, vyhovuje vám to? Určitě piště všechny postřehy, ať víme, na co se dále zaměřit :)Účastníci:

Vpravo (horké křeslo): Martin Čadík
http://mc.posvete.cz/astrophotography/ http://mc.posvete.cz/

Vlevo: David Nogol
http://www.nogol.cz http://trickaprofotografy.cz

Uprostřed: Jan Vršinský
http://www.janvrsinsky.com http://www.fotoprochazky.cz

Další díly Fotohangoutů

David Nogol

Živím se jako portrétní fotograf, jsem autorem knihy Jak na focení portrétů. Baví mě nejenom samotné fotografování, ale rád o fotografování píšu a pomáhám ostatním fotografům k lepším fotkám. Pořádám fotografické kurzy a workshopy a aktuality o mě najdete na mém Instagram profilu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *