Opuštěný Hostel

[google-map-v3 shortcodeid=“e803f6cb“ width=“100%“ height=“350″ zoom=“12″ maptype=“roadmap“ mapalign=“center“ directionhint=“false“ language=“default“ poweredby=“false“ maptypecontrol=“true“ pancontrol=“true“ zoomcontrol=“true“ scalecontrol=“true“ streetviewcontrol=“true“ scrollwheelcontrol=“true“ draggable=“true“ tiltfourtyfive=“false“ enablegeolocationmarker=“false“ enablemarkerclustering=“false“ addmarkermashup=“false“ addmarkermashupbubble=“false“ addmarkerlist=“50.109942,14.44519600000001{}1-default.png{}Opuštěný Hostel“ bubbleautopan=“true“ distanceunits=“km“ showbike=“false“ showtraffic=“false“ showpanoramio=“true“]

Hostel se nechází v Praze u autobusové zastávky Jankovcova, je celý přistupný, takže se nemusí přelézat plot, ani se nemusíte ohlížet po sekuriťákovi, natož se obávat otisků zubů od vlčáka :). Žádné obyvatele jsem tam v noci nepotkal, otázka jak to bude v teplejších dnech (foceno v lednu). Pokud se kouknete na Street View, je vidět ještě celá neponičená budova.

Budova má 2 nadzemní patra, dolní patro je bezproblémové, horní patro vypadá chatrně, ale nikde jsem se tam nepropadl, takže v rámci opuštěné budovy to považuji za bezpečné. Místo beru jako takový „opuštěný objekt pro začátečníky“, za kterého se i já považuji. Pochopitelně jako u každé takové lokality něco hrozí a stav objektu se může měnit, takže se koukejte kam šlapete a pokud si myslíte, že se to může propadnout/spadnout, tak zvažte, zda Vám ta fotka za to stojí.

Počet komentářů: 3

  1. Dan napsal:

    Tady už je jen prázdný plac. 🙂

  2. Defolaj napsal:

    Tam půjdu s kámoškou.

  3. Hanka napsal:

    Kde přesně to tam je..nemůžu to na mapách najít

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *